Manypets försäkring

ManyPetsDjurförsäkring för hund och katt

manypets djurförsäkring

En av Sveriges högsta ersättningar för veterinärvård

ManyPets är ett husdjursförsäkringsbolag som har erbjudit kvalitetstjänster i över tre år. De har över 4 000 kunder och har fått högsta möjliga betyg . Deras husdjursförsäkring är också topprankad . Detta innebär att ManyPets är ett företag du kan lita på när det gäller dina lurviga vänner.

Försäkringsbolag med topp betyg
Försäkringsskydd 94%
Rabatt och priser 91%
Villkor 96%
Självrisk 91%

Djurförsäkring hundar

Djurförsäkring katt

Vad är ManyPets djurförsäkringar

Det finns en anledning till att ManyPets har fått högsta betyg för djurförsäkringar tre år i rad – deras försäkringar är några av de bästa i branschen. De erbjuder inte bara ett omfattande försäkringsskydd, utan är också en av de mest prisvärda leverantörerna.

En av de saker som skiljer ManyPets åt är deras fokus på kundservice. De har ett team av dedikerade experter som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor eller problem du kan ha. Dessutom backas deras försäkringar upp av Konsumenternas försäkringsbyrå, så du kan vara säker på att du får en kvalitetsprodukt.

Om du letar efter en pålitlig djurförsäkring är ManyPets definitivt värt att överväga.

Vad ingår i ManyPets djurförsäkring?

Försäkringen för husdjur omfattar ett heltäckande skydd för både tandskador och tandsjukdomar, inklusive FORL/TR. Dessutom täcker försäkringen skador som enkelt kan göras online eller med arrangemang direkt hos veterinären. Försäkringstagaren hålls uppdaterad om hur skadan fortskrider från början till slut. Försäkringen försäkrar även katter och hundar från 6 veckors ålder och har inga åldersgränser eller rabatter på veterinärkostnader. Det finns också ett tillägg för redan existerande sjukdomar som täcker återkommande sjukdomar.