Kattmat - Jämför priser och omdömen med Djuria.se

När det gäller att hitta de bästa priserna på kattmat är Djuria.se rätt ställe att gå till. Vi jämför priser från alla de bästa online-återförsäljarna i Sverige, så att du kan vara säker på att du får bästa möjliga pris.kattmat

Vi har också ett stort antal recensioner från andra kattägare, så att du kan se vad andra tycker om maten innan du köper den. Och om du är osäker på vilken typ av foder du ska köpa finns våra experter alltid till hands för att hjälpa dig.

Så varför inte ta en titt på vår webbplats idag och se hur mycket du kan spara?

kattmat online på nätet

Lyckligtvis gör djuria.se det enkelt att hitta och köpa kattmat på nätet. Vi har jämfört ett brett utbud av bra butiker online; så du kan vara säker på att hitta den bästa kattmaten till det bästa priset. Och med våra hjälpsamma guider blir du expert på nolltid!kattmat online

När du är redo att börja handla, välj den butik du vill handla i. Ta sedan en titt på utbudet och börja lägga varor i din korg. När du är nöjd med dina val är det bara att gå till kassan och vänta på att ditt nya kattfoder ska anlända! att köpa kattfoder online har aldrig varit enklare – eller bekvämare!

Kattmat & kattfoder

1. Orijen Cat & Kitten

Orijen Cat & Kitten är ett spannmålsfritt foder av hög kvalitet som ger din katt eller kattunge de näringsämnen de behöver för att växa och trivas. Orijen-foderet är tillverkat av färska, lokala ingredienser och är formulerat för att tillgodose katter och kattungars unika näringsbehov. Orijen är spannmålsfri och fullproppad med protein för att hjälpa din katt eller kattunge att bygga upp starka, magra muskler. Orijen-foder är också rikt på omega-3- och omega-6-fettsyror för att stödja en frisk hud och päls. Orijen Cat & Kitten är ett näringsrikt foder som hjälper din katt eller kattunge att växa upp till en frisk och lycklig vuxen.

Orijen Cat & Kitten

2. Latz kattmat 44-pack

Om du har många katter, eller om du bara vill vara förberedd, är detta 44-pack med Latz-kattmat ett bra alternativ. Det är prisvärt och räcker ett bra tag. Dessutom kommer dina katter att älska smaken!Det är två smaker att välja mellan: kyckling och tonfisk. Varje förpackning innehåller 22 påsar av varje smak, så att dina katter kan njuta av en mängd olika smaker.Latz kattfoder är tillverkat av högkvalitativa ingredienser och är 100 % naturligt. Dessutom är det spannmålsfritt och innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Så du kan vara säker på att dina katter får bästa möjliga näring.

Detta 44-pack med Latz-kattmat är ett bra alternativ för dem som har flera katter eller för alla som vill vara förberedda. Det är överkomligt prissatt och räcker ett bra tag. Dessutom kommer dina katter garanterat att älska smaken! Det finns två smaker att välja mellan: kyckling och tonfisk. Varje förpackning innehåller 22 påsar

44-pack med Latz-kattmat

3. Active & Sterilized Lamb Grain Free

Sterilized Lamb Grain Free är ett högkvalitativt foder som ger alla näringsämnen som din hund behöver för en hälsosam kost. Det är gjort med äkta lammkött och grönsaker och är spannmålsfritt för att ge din hund en näringsrik måltid. Det här fodret finns också i en mängd olika smaker, så du kan välja den som din hund kommer att älska mest. Active & Sterilized Lamb Grain Free är ett komplett och balanserat foder som är perfekt för alla livsstadier. Det finns även i en valpformel för att hjälpa din valp att växa upp till en hälsosam vuxen hund.

Active & Sterilized Lamb Grain Free

4. HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Young Adult Kattfoder med Kyckling

Hill’s Science Plan Sterilised Cat är ett komplett och balanserat foder för unga vuxna katter. Det är gjort med kyckling av hög kvalitet och innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Fodret är formulerat för att tillgodose behoven hos steriliserade katter och hjälper till att bibehålla deras hälsa i urinvägarna. Hill’s Science Plan Sterilised Cat finns i en påse på 1,5 till 15 kg.

Young Adult Sterilised Cat torrfoder med kyckling

5. Royal Canin Sterilised 37 2kg

Royal Canin Sterilised 37 är ett komplett foder för vuxna katter som har steriliserats. Det hjälper till att minska uppbyggnaden av tandsten på din katts tänder och innehåller också alla näringsämnen som de behöver för att hålla sig friska och glada.

Det här fodret är utformat för att bibehålla din katts idealvikt och innehåller en hög nivå av protein för att hjälpa den att bibehålla sin muskelmassa. Det har också ett reducerat kaloriinnehåll för att hjälpa till att förhindra viktökning. Royal Canin Sterilised 37 är ett komplett och balanserat foder som håller din steriliserade katt frisk och glad.

Royal Canin Sterilised 37 2kg

6. Mjau Kattmat Kyckling

Mjau kattfoder torr kyckling är en komplett och balanserat foder för vuxna katter. Det innehåller kyckling, fisk och grönsaker som ger alla näringsämnen som din katt behöver för att hålla sig frisk och aktiv. Det här fodret är också spannmålsfritt och innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel eller smakämnen.Din katt kommer att älska smaken av Mjau.

Mjau kattmat bäst i test 2022. Det här torrfodret har utformats särskilt för att ge din katt alla näringsämnen som den behöver, och det fick också höga poäng i oberoende tester. Så om du letar efter det bästa möjliga alternativet för din kattvän är mjau rätt väg att gå.

 

Mjau Kattmat Kyckling