ICA djurförsäkring

ICA djurförsäkring för ditt husdjur

ica djurförsäkringar

Veterinärvård online - utan extra kostnad

Ditt husdjur kommer att få gratis veterinärvård på FirstVet online klinik. Du kan få råd om skador och sjukdomar som kräkningar, diarré eller problem med hudproblem som klåda som kan orsakas av allergier – bara för att nämna några! Den vänliga personalen där har generösa öppettider både vardagar OCH helger så du behöver inte boka tid innan du kommer in – de är redo för vad som än kan dyka upp nästa gång 🙂

Försäkringsbolag med bra villkor
Försäkringsskydd 92%
Rabatt och priser 95%
Villkor 98%
Självrisk 88%

Djurförsäkring hundar

Bra hundförsäkring till bra pris

Djurförsäkring katt

Fria veterinärbesök online

Vad är ICA djurförsäkringar

Företaget ICA är ett välkänt namn i Sverige, men vad många inte känner till om dem är deras djurförsäkringar, hundförsäkringar och kattförsäkringar. Med så mycket konkurrens där ute och en överkomlig prisnivå för de flesta vanliga raser – har de alla chanser att lyckas! Vi har granskat deras erbjudandena för att ta reda på om de står upp mot andra konkurrenters erbjudanden när vi tittar på försäkringstyper eller priser.”

Vad ingår i ICA Hundförsäkring?

ICA:s djuförsäkring är mycket enkel och okomplicerad. Det gör det lätt att förstå vad du får, till skillnad från andra företag där försäkringarna kan vara komplicerade eller överväldigande för personer som inte har erfarenhet av dem i förväg.