ICA djurförsäkring

ica djurförsäkringar

Veterinärvård online - utan extra kostnad

Ditt husdjur kommer att få gratis veterinärvård på FirstVet online klinik. Du kan få råd om skador och sjukdomar som kräkningar, diarré eller problem med hudproblem som klåda som kan orsakas av allergier – bara för att nämna några! Den vänliga personalen där har generösa öppettider både vardagar OCH helger så du behöver inte boka tid innan du kommer in – de är redo för vad som än kan dyka upp nästa gång 🙂

Försäkringsbolag med bra villkor
Försäkringsskydd 92%
Rabatt och priser 95%
Villkor 98%
Självrisk 88%

Vad är ICA djurförsäkringar

ICA är ett välkänt namn i Sverige, men vad många inte känner till om dem är deras djurförsäkringar, hundförsäkringar och kattförsäkringar. Med så mycket konkurrens där ute och en överkomlig prisnivå för de flesta vanliga raser – har de alla chanser att lyckas! Vi har granskat deras erbjudandena för att ta reda på om de står upp mot andra konkurrenters erbjudanden när vi tittar på försäkringstyper eller priser.”

Vad ingår i ICA Hundförsäkring?

ICA:s djuförsäkring är mycket enkel och okomplicerad. Det gör det lätt att förstå vad du får, till skillnad från andra företag där försäkringarna kan vara komplicerade eller överväldigande för personer som inte har erfarenhet av dem i förväg.

ICA Hundförsäkring - Omtanke och trygghet för din hund

När det gäller ICA:s hundförsäkring erbjuds du möjligheten att välja mellan två olika försäkringsbelopp – antingen 30 000 kr eller 60 000 kr. Detta belopp kommer att utgöra den maximala ersättningen du kan få per försäkringsår.

Försäkringsbelopp: 30 000 kr eller 60 000 kr – Du väljer vad som passar dig och din hunds behov bäst.

En av de fördelar du får med ICA Hundförsäkring är att du inte behöver oroa dig för att lägga till extra tillägg. Försäkringen inkluderar automatiskt förmåner som MR- och CT-undersökningar, medicinering, rehabilitering (upp till 6 000 kr per år) samt täckning för dolda fel, förutsatt att din hund har varit försäkrad hos ICA sedan den var 120 dagar gammal och har ett veterinärintyg från en ålder mellan 7 och 12 veckor.

Med ICA:s hundförsäkring kan du känna dig trygg och veta att du har omtanke och skydd för din älskade hund. Oavsett om det handlar om olyckor, sjukdomar eller andra oväntade händelser, kommer försäkringen att hjälpa till att täcka kostnaderna och ge dig en extra trygghet i din vardag som hundägare.

 

ICA Kattförsäkring - Omsorg och trygghet för din katt

Med ICA Kattförsäkring har du möjligheten att välja mellan två olika ersättningsbelopp – antingen 30 000 kr eller 60 000 kr. Det belopp du väljer kommer att vara den maximala ersättningen du kan få per försäkringsår.

Ersättningsbelopp: 30 000 kr eller 60 000 kr – Du bestämmer vilket belopp som bäst passar dina och din katts behov.

En av fördelarna med ICA Kattförsäkring är att du inte behöver oroa dig för att lägga till extra tillägg eftersom många förmåner redan ingår. Försäkringen täcker automatiskt MR- och CT-undersökningar, medicinering, rehabilitering samt dolda fel, förutsatt att din katt har varit försäkrad hos ICA sedan den var fyra månader gammal och har blivit veterinärbesiktigad utan anmärkning mellan 11 och 16 månader.

En annan förmån är att ICA Kattförsäkring även täcker behandling av den vanliga tandsjukdomen TR (FORL), om din katt har varit försäkrad hos ICA sedan innan den fyllde två år. Detta ger dig en extra trygghet när det gäller kattens tandhälsa.

Med ICA Kattförsäkring kan du känna dig lugn och trygg, med vetskapen om att du har omsorgsfullt skydd för din älskade katt. Oavsett om det handlar om olyckor, sjukdomar eller andra oväntade händelser, kommer försäkringen att hjälpa till att täcka kostnaderna och ge dig en extra trygghet i din vardag som kattägare.

 

Vårt omdöme för ICA djurförsäkringar

ICA – Ett pålitligt ochbra val för dina försäkringsbehov

ICA är ett välrenommerat försäkringsbolag som erbjuder försäkringar för både hundar och katter. Med ett urval av olika försäkringsbelopp och omfattande täckning, strävar ICA efter att ge ägare och deras husdjur en trygg och säker framtid.

En av fördelarna med ICA-försäkringar är att de inkluderar flera viktiga förmåner. Till exempel täcks kostnader för MR- och CT-undersökningar, medicinering, rehabilitering och behandling av vanliga sjukdomar som TR (FORL) för katter. Denna omfattande täckning ger ägare en extra trygghet och ekonomisk avlastning när det kommer till vård och behandling av deras husdjur.

ICA-försäkringar tar även hänsyn till viktiga tidpunkter i ditt husdjurs liv. För att vara berättigad till vissa förmåner kan det krävas att din hund eller katt har varit försäkrad hos ICA under en viss tid eller har blivit veterinärbesiktigad utan anmärkning. Detta visar ICA:s engagemang för att skydda din förtroendefulla följeslagare genom olika livsstadier.

Kunder kan också dra nytta av ICA:s flexibilitet genom att välja mellan olika försäkringsbelopp. Genom att erbjuda alternativ som passar olika budgetar och behov, ger ICA sina kunder möjligheten att anpassa försäkringen efter sina individuella förhållanden.

Försäkringsbolag med bra villkor
Försäkringsskydd 92%
Rabatt och priser 95%
Villkor 98%
Självrisk 88%