Lassie djurförsäkring

lassie djurförsäkring

Världen är en bättre plats när vi har Lassie som tar hand om oss.

Lassie djurförsäkring hjälper dig att ta hand om din hund eller katt med en digital djurförsäkring. Det gör det roligare och enklare att se till att de alltid är försäkrade, oavsett vad som händer!

Trygghet, i vått och torrt.
Försäkringsskydd 94%
Rabatt och priser 90%
Villkor 89%
Självrisk 91%

Djurförsäkring hundar

Djurförsäkring katt

Vad är Lassie djurförsäkringar

Vem är Lassie? Det är en digital husdjursförsäkring som hjälper dig att ta hand om din hund eller katt, både före och efter att skadan har uppstått. Redo när det gäller; ingen vill behöva använda sitt försäkringsskydd men om något händer så vet man att hjälpen finns till hands genom dygnet runt-öppet på mobilen (utom röda helgdagar). Med högre nivåer av veterinärt skydd som erbjuds av detta företag tillsammans med liknande villkor för alla raser – kunder som lär sig mer om sina djur kan tjäna poäng som minskar kostnaderna med upp till 25 % jämfört med andra

Vad ingår i Lassie djurförsäkring?

Med Lassie kan du få gratis råd från en veterinär online direkt i din mobil. Att använda FirstVet är helt gratis för dig själv och priset på försäkringen (eller hur mycket som är kvar) kommer inte att ändras även om det leder till dyra veterinärkostnader vid något annat klinikbesök; de hjälper också till att förhindra dessa onödiga kostnader genom att kontakta dem i förväg!
First Vet hjälper många människor med sina husdjurs hälsoproblem via videochatt-sessioner.