När ska man försäkra sin valp?

Du bör försäkra din valp med en hundföräkring så snart som möjligt. Vissa försäkringsbolag försäkrar inte valpar som är äldre än åtta veckor. Du bör kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se vad deras policy är.

När ska man försäkra sin valp?

Teckna valpförsäkring samma dag du köper din valp

Det är bäst att teckna försäkringen samma dag du köper valpen så att du är försäkrad vid eventuella olyckor eller sjukdomar som kan inträffa. Kontakta olika försäkringsbolag och jämför deras villkor och villkor så att du kan hitta den bästa hudförsäkringen för dina behov.

Valpar är känsliga för olyckor och sjukdomar, så det är viktigt att ha en försäkring om något skulle hända. Genom att försäkra din valp kan du få den behandling som den behöver utan att behöva oroa dig för kostnaden. Det finns många olika försäkringar tillgängliga, så se till att undersök alternativen innan du bestämmer dig för en försäkring.

När du tecknar en försäkring för din valp ska du läsa det finstilta och förstå villkoren. Vissa försäkringar har undantag för vissa sjukdomar, så det är viktigt att veta vad som täcks och inte täcks. Fråga uppfödaren om valpen är försäkrad mot dolda fel.